Programa Cafè amb la Recerca


<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
</head>
<body>

</body>
</html>

El programa “Cafè amb la Recerca”, organitzat per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi), vol esdevenir un punt de trobada informal entre entitats de recerca, empreses i inversors per trobar possibles vies de col·laboració.

Plantejat com un marc de diàleg distés i molt proper entre entitats de recerca i teixit empresarial, l’acte s’obre amb la presentació de les línies de recerca en curs o consolidades de centres d’investigació davant els directius d’empreses de diferents sectors.

L’objectiu és assenyalar possibles punts d’interès entre aquestes investigacions i els objectius de les empreses, per iniciar vies de col·laboració. L’FCRi organitza les sessions dins el seu Programa Ciència - Empresa en funció de la seva missió fundacional d’establir ponts de connexió entre recerca i teixit industrial.

Les reunions del programa “Cafè amb la Recerca”, de caràcter tancat, tenen una durada de dues hores. La primera es destina a l’exposició dels centres de recerca convidats a cada sessió. A la segona hora, s’estableix una tertúlia per trobar interessos comuns amb les empreses assistents. En dates posteriors a la trobada, els participants rebran un informe amb els temes més rellevants exposats i sorgits durant la sessió.


 

Contacte: gemma.cardona@fundaciorecerca.cat

Entitats relacionades amb FCRi